Gezamelijke beursdeelname Suriname

Gezamelijke beursdeelname Suriname

Duur: 
vrijdag, 24 maart, 2017 - 09:00 tot zondag, 26 maart, 2017 - 23:15
Plaats: 
Paramaribo
De "3daagse United Business Trade in maart 2017 zal grootser dan ooit worden gehouden bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Paramaribo.

De Business-to-Business beurs in Suriname. De laatste keer hebben we meer dan 150 exposanten meegedaan , die op hun beurt meer dan 7.000 bezoekers hebben aangetrokken voor de beurs. Dit jaar wilt United Business Fair hun bereik vergroten door bedrijven aan te trekken uit de regio en andere bevriende naties. Deze beurs is voor het MKB in Suriname en internationaal (de regio) de ideale partner als het gaat om B2B, nationaal, regionaal alsook internationaal.

Jaya Experience bied NL ondernemers de unieke gelegenheid voor deelname aan de vakbeurs en geeft u de mogelijkheid om uw bureau of bedrijf individueel te presenteren op het gezamenlijke Paviljoen. Daarbij krijgt u voldoende mogelijkheden uw eigen bedrijfsprofiel, concept en imago naar buiten te dragen. Deelname aan deze beurs is tevens een uitstekende manier om contacten te leggen met potentiële afnemers en distribiteur in de regio en om verdere marktinformatie in te winnen.

Evenement data:
24-03-2017t/m 26-03-2017 - KKF Beurs - Paramaribo
Organisator: 
Stichting Jaya Experience
Entreekosten: 
Betaald
Bedrag: 
1500€
Voertaal: 
Nederlands
Uiterlijke aanmelding: 
woensdag 01 februari 2017

Klik hier voor de originele url