Interessepeiling handelsmissie Ghana

Interessepeiling handelsmissie Ghana

De Nederlandse ambassade in Accra en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) overwegen om dit jaar een zaken- en handelsmissie naar Ghana te organiseren voor de Nederlandse watersector. Doel hiervan is om contacten te faciliteren tussende Nederlandse en Ghanese watersector.

De ambassade ziet kansen voor Nederlandse bedrijven binnen diverse aspecten van de brede watersector: van IWRM tot irigatie, van WASH tot wetlands; van riolering tot energie- en nutriententerugwinning en ook hydrodams, duurzame energie en ICT. De belangstelling vanuit de Nederlandse watersector is doorslaggevend voor het organiseren van deze missie. Suggesties voor inhoud en timing zijn welkom. Een combinatie met WACEE kan een mogelijkheid zijn. Bij voldoende belangstelling kan verbreding van de missie naar Ivoorkust worden overwogen, waar ook interessante mogelijkheden zijn.

Voor meer informatie over de sector in Ghana zie de weblink naar het rapport Business Opportunities for Water and Sanitation in Ghana. Indien u interesse heeft in deelname, vragen wij u uw gegevens achter te laten via onderstaande link. Mocht u vragen hebben dan kunt u deze stellen aan contactpersonen Gert de Bruijne, g.bruijne@nwp.nl en Fred Smiet, fred.smiet@minbuza.nl.

https://nl.surveymonkey.com/r/7VSLFLP