Visserij

Foto: Duru. Creative Commons Attribution 2.0 Generic License

Vis(producten) is voor bewoners van veel landen nog steeds het belangrijkste voedsel. En visseij een belangrijke bron van inkomen. Wat zullen de gevolgen zijn van klimaatverandering, milieuvervuiling en de (buitenlandse) exploitatie van visgronden?

nieuws en ervaringen

Van links naar rechts: Staand: Anne Mieke van der Werf, Tim van Galen, Arianne Leuftink en Walle Oppedijk van Veen Zittend: Paulo Bononi Bello (bestuurder ForestEffectFund) en Bas Pulles (directeur Internationale Programma’s)
Nomad' Network Akteos Netherlands

Stel je vragen aan:

9 experts actief op het forum op dit gebied:
539
Shanti Pahladsingh
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Azië Armenië Bangladesh Bhutan Cambodja
Conflictgebieden Cultuur Import, export en investeren Marktkansen en marktinformatie Samenwerken en partners
Financiële en zakelijke dienstverlening Gezondheidszorg Groot- en detailhandel ICT en Communicatie Industrie
545
Suzanne Bouman
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Afrika Angola Benin Burkina Faso Burundi
Cultuur Import, export en investeren Marktkansen en marktinformatie Samenwerken en partners Wet- en regelgeving
Financiële en zakelijke dienstverlening Gezondheidszorg Groot- en detailhandel ICT en Communicatie Industrie
586
Mansour Abader
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Afrika Algerije Djibouti Egypte Eritrea
Conflictgebieden Cultuur Import, export en investeren Marktkansen en marktinformatie Samenwerken en partners
Gezondheidszorg Groot- en detailhandel ICT en Communicatie Industrie Mijnbouw
561
Emile Schmitz
BoP Innovation Center
Benin Ethiopië Ghana Kenia Mozambique
Inclusive business
Agro & food Energie Financiële en zakelijke dienstverlening ICT en Communicatie Visserij
669
Taco Westerhuis
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Nigeria
Cultuur Financiering en krediet Import, export en investeren Marktkansen en marktinformatie MVO en duurzaamheid
Water(beheer) en sanitatie Visserij Transport en Logistiek Toerisme Onderwijs

Een vraag stellen aan een expert of zelf expertise inbrengen?

MELD JE AAN >